Vacatures

Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in de regio Noord-Brabant en specialist in de aanleg van inbraak-, brand-, camera- en toegangscontrole installaties. Om onze kwaliteit en flexibiliteit te waarborgen, zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.  


Werken bij A.I.S. Beveiliging betekent dat je samen met een enthousiast team werkt aan mooie, uitdagende en afwisselende projecten werkt. Vanwege onze snel groeiende orderportefeuille zijn we op zoek naar meerdere nieuwe talenten! Ervaring in onze branche is een pre, maar met een juiste instelling, is er voor toekomstige monteurs ook zeker mogelijkheden en leertrajecten!


Afbeelding volgt


Vacature monteur brandbeveiliging

Meerdere kandidaten gezocht

Als monteur brandbeveiliging installeer je brandmeld- en ontruimingssystemen op uiteenlopende en bijzondere locaties. Wil jij mensenlevens beschermen?

Lees meer

Afbeelding volgt


Vacature monteur beveiliging

Meerdere kandidaten gezocht

Als monteur beveiliging ben je vooral bezig met het aanleggen en programmeren van inbraak-, camera en toegangscontrole systemen op zeer diverse projectie en uiteenlopende locaties! Klaar voor je volgende stap? 

Lees meer

Afbeelding volgt


Vacature servicemonteur beveiliging

Als servicemonteur in de beveiliging, ben jij een ster in het ontdekken, lokaliseren en het oplossingen van storingen aan inbraak, brand, camera en toegangscontrole installaties.

Lees meer

Afbeelding volgt


Stage beveiligingsmonteur

Wil jij leren en werken in een hele leuke technische branche? Kom dan werken bij ons en leer kennis te maken met deze leuke en uitdagende tak van sport!

Lees meer