Afbeelding volgt 

Moderne telefooncentrales, lokaal en via cloud

Moderne telefooncentrales zijn vandaag de dag allen voorzien van mogelijkheden voor VOIP telefonie. Hierbij worden telefoonlijnen gemigreerd naar een digitaal, online protocol. In de regel is dit een economisch alternatief voor de ouderwetse telefoonlijn. Door het gebruik van een telefooncentrale (on-site en/of in de cloud) kunt u meerdere toestellen koppelingen en meerdere lijnen gelijktijdig ontvangen. 

Door het toepassen van een moderne telefooncentrale, kunnen we een praktische tool voor uw organisatie bieden waarbij het mogelijk is om bijvoorbeeld belgroepen, wachtrijen, digitale receptioniste, voicemail, rapportage-tools en intercom/paging functionaliteiten te gebruiken. 

Het koppelen van meerdere vestigingen is geen enkel probleem, evenals het mogelijk maken van thuiswerken. Naast een fysiek toestel op uw bureau, kunnen we ook uw mobiele telefoon integreren (vast-mobiel integratie).

Afspraak maken

Online verbonden

Een goed werkend netwerk is de basis voor het opbouwen van onder andere een telefoniesysteem. De netwerk infrastructuur is van cruciaal belang voor het correct functioneren van computers, servers en netwerkapparatuur. Naast het aanvragen en implementeren van inkomende DSL en glasvezelverbindingen, zijn wij ook uw partner voor het onderhouden en certificeren van datanetwerken en het opruimen en onderhouden daarvan. Het aanleggen van netwerkbekabeling, het afmonteren van data outlets, het plaatsen en afwerken van patch panels, switches en patchkasten zijn voor ons geen enkel probleem. 

Een multifunctioneel systeem

Een telefoniesysteem enkel voor te bellen? Dat kan, maar wij kunnen het zoveel praktischer en veelzijdiger voor u maken! Wat dacht u er bijvoorbeeld van om een intercom installatie mogelijk te maken en te integreren op uw desktoptelefoons? Direct kunnen meerdere medewerkers eventueel een bezoeker te wordt staan middels een audio en/of video verbinding en een deur vanaf hun werkplek openen. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een beveiligingscamera te tonen of uw desktop telefoon.

Afbeelding volgt


Vraag een gratis adviesgesprek aan


Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons via de telefoon 0412-456936 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak!

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *