Welkom bij A.I.S. Beveiliging


Als specialist op het gebied van elektronische en bouwkundige beveiliging, maak wij bij AIS beveiliging al meer dan 25 jaar gebouwen veilig, comfortabel en verbonden.  

Lees verder

Inbraakbeveiliging

Rustig van huis of naar bed? Met een betrouwbaar alarmsysteem is dat een geruststellend idee! Zo blijven uw eigendommen bewaakt en worden ongenode bezoekers snel opgemerkt!

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging is wellicht een van de belangrijkste oplossingen om uzelf, uw gezin en/of uw medewerkers te beschermen. Om menselijke en materiële schade te voorkomen, is een zeer vroege detectie gewenst. 

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging zorgt ervoor dat u altijd kunt zien wie er in of rondom uw pand loopt. Zo kunt u makkelijk zien wie er bij u aanbelt, uw oprit oprijd of wie er in winkel rondloopt. 

Toegangscontrole en intercom

Beheer de toegang tot ruimtes of uw bedrijf middels een toegangscontrole systeem. Toegang door middel van gezichtsherkenning, bluetooth, NFC of middels code en/of tag, voorkomen ongecontroleerde bezoekers.

Hang en sluitwerk

Gecertificeerd en degelijk hang en sluitwerk zorgen ervoor dat uw ramen en deuren goed afgesloten kunnen worden en niet eenvoudig te openen zijn.

Telefonie en internet

Bellen en internetten gebeurt allemaal digitaal vandaag de dag. Middels onze VOIP oplossingen, zorgen we dat u overal bereikbaar kunt zijn en kunt werken.

Meldkamerdiensten

Voor zowel nieuwe als bestaande alarm-, brand en/of video installaties kunnen wij een breed aanbod van meldkamerdiensten bieden. Betrouwbare verbindingen via mobiele en/of ip verbindingen vormen hierbij de basis.

Opleidingen

Met onze opleidingen, zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers een gedegen training en certificaat krijgen voor het bedienen van uw beveiligingssysteem.

Certificering

Het certificeren van uw systeem zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een geïnspecteerd en goed onderhouden beveiligingssysteem. Met dit certificaat kunt u uw verzekeraar aantonen dat u passende beveiligingsmaatregelen heeft getroffen.  

Service en onderhoud

Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar voor u bij storingen aan uw systeem. Wij helpen u snel met uw problemen, zonder een lange wachttijd.