Hoe bepalen we het perfecte camerasysteem voor u

Tijdens een vrijblijvende en persoonlijke offerte opname, kijken we samen met u naar uw wensen. Aan de hand van uw wensen, maken wij samen met u een camera plan. 

In het cameraplan bepalen we waar de camera geplaatst wordt en wat het doel is van de camera. Tevens legen we zaken vast zoals opnameduur van de beelden. 


Afbeelding volgt


Afbeelding volgt 

Waaruit bestaat camerabeveiliging? 

Een camerasysteem kan bestaan uit een standalone camera met een SD kaart opslagfunctie. Deze camera is met name geschikt voor particulier gebruik waarbij er geen noodzaak is om langdurig beelden terug te spelen. De camera wordt gekoppeld op uw netwerk, zodat beelden via een computer of smartphone kunnen worden bekeken en teruggespeeld. 

Netwerk Video Recorder  (NVR)

Zodra we spreken over meerdere camera's, adviseren we al snel om een NVR toe te passen. Een NVR is het hart van uw camerabeveiligingssysteem, waaraan beveiligingscamera's verbonden worden. Een NVR is leverbaar in verschillende uitvoeringen, van weinig tot veel camera ingangen en van weinig tot veel opslagcapaciteit. Een NVR is in de meeste gevallen voorzien van een geïntegreerde PoE switch,  waardoor een overbelasting van uw (bedrijfs-)netwerk zo veel mogelijk wordt beperkt. 

Beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's worden gekoppeld op een netwerk video recorder en zijn leverbaar in verschillende typen. Er zijn diverse binnen- en buitencamera's (in wit en antraciet uitvoering) en leverbaar in verschillende resoluties (2, 5, 8 (4K) of 12MP). Samen met u bepalen we het juiste model voor uw specifieke situatie. Zo kan een bestuurbare camera gewenst zijn met een automatisch volg functie voor personen, of is een slagvaste behuizing gewenst. 

Ook kunnen wij diverse beveiligingscamera's leveren met tal van intelligente functies. Hierbij kunt u denken aan het herkennen en registreren van kentekens of het herkennen van gezichten. Daarnaast kunnen we ook tal van triggers toe passen, waardoor u bijvoorbeeld een onderscheid zou kunnen maken tussen mens, dier en voertuig. 

Netwerkapparatuur

In kleine camerasystemen is het veelal mogelijk om beveiligingscamera's te verbinden met de ingebouwde PoE switch. Echter is het bij grotere en complexe systemen vaak niet mogelijk om alles op een netwerk video recorder te verbinden. Hiervoor dienen dan PoE Switches in een patchkast gemonteerd te worden, veelal in combinatie met netwerk-over-fiber converters om signalen over grote afstanden te versturen. 

Cloud opslag

Naast het opslaan van beelden op een netwerk video recorder of standalone op een SD kaart, is het ook mogelijk om beelden op te slaan in een cloud. Het opslaan van beelden in de cloud, voorkomt dat bewijslast meegenomen kan worden door personen doordat deze niet toegankelijk zijn. 

Slimme integraties

Een camerabeveiligingssysteem kan worden gekoppeld aan andere systeem. Zo is het mogelijk om een integratie te maken naar een domotica systeem, waardoor u beelden in uw smarthome apps kunt zien. Tevens kunnen we ook een van onze andere beveiligingsoplossingen zoals alarmsystemen, toegangscontrole en/of brandbeveiliging integreren met uw camerasysteem waardoor we de systemen met elkaar kunnen laten communiceren en samenwerken. 

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons via de telefoon 0412-456936 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak!

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *