Controleren of uw hang- en sluitwerk up-to-date is, hoe we dat doen

Tijdens een vrijblijvende en persoonlijke offerte opname, kijken we samen met u naar het reeds gemonteerde hang- en sluitwerk op al uw ramen en deuren. Bij eventuele gebreken, brengen wij u een advies uit over de mogelijkheden om de beveiliging te verbeteren. 

Onze bouwkundige achtergrond zorgt er mede voor dat we direct kunnen schakelen en de nodige aanpassingen kunnen verrichten zodat u up-to-date bent met uw hang en sluitwerk. 

Afbeelding volgt


Afbeelding volgt 

Sluitplan of sleutelplan samenstellen

Voor bedrijfspanden, wooncentra, ziekenhuizen, scholen is het vaak wenselijk om een goed sleutelplan op te stellen. U wilt als eigenaar bepalen welke personen, welke ruimtes kunnen betreden met hun sleutel.  Wij kunnen u helpen met het opstellen van een sleutelplan wat past bij uw organisatie. 

Er zijn verschillende opzetten mogelijk qua sleutelsysteem, zo kunt u denken aan een hoofdsleutel systeem, een centraal hoofdsleutel systeem of generaal hoofdsleutel systeem. De keuze voor welke sleutelplan het beste bij uw organisatie past, leggen we u graag uit tijdens een adviesgesprek. 


Afspraak maken

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons via de telefoon 0412-456936 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak!

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *